Köksbordsutmaning

Jag skulle verkligen vilja ha ett nytt köksbord. Vårt andra kastade vi i flytten eftersom stolarna gick sönder en efter en. Köpte ett provisoriskt av förra grannen en tid efter att vi flyttat in, så nu tycker jag det är dags att satsa!

Efter att Sandra bloggade om de färgglada stolarna blev jag väldigt sugen på det, men även om vi har mycket yta är köket inte tillräckligt stort för att det ska rymmas ett runt bord med stolar runtom. Det ska vara litet då.
Ett alternativ är detta, från Bolia, men det skulle vara aningen kortare då förstås. Jag är helt fast och står och trampar på stället.Utmaning: Vad har ni för bord och stolar? Visa!
Lägg in en kommentar om ni antar utmaningen, så jag kan gå in och kika. Ni får gärna skriva var bord +stolar kommer ifrån. Jag behöver inspiration!

Kommentarer
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Riktigt snyggt! Jag tycker att det är läckert med olika färger på stolarna.

Vilken rolig utmaning! Den passar ju perfekt för jag behöver också inspiration. Jag gillar inte vårat köksbord och håller på och letar efter ett nytt. Vi har ett runt nu och det vill jag inte ha nå mer för det är jag så trött på. Fast såg ett snyggt runt härromdagen. Vårat bord får inte heller vara för stort.

Men det är ingen idé att jag antar utmaningen för från mig får du ingen inspiration. KRAMAR!

2008-09-02 @ 14:06:03
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Svar: Jag tycker du har jättebra struktur på bloggen, det är lätt att hitta. Missnöjd? Nej det ska du verkligen inte vara! Men det är jag med min design, har tröttnat på headern och designen sedan ett bra tag tillbaka. Fick ju hjälp med headern sist, men nu vill jag göra den själv. Men min dator hemma krånglar och på sambons photoshop har jag inte allt jag vill ha. Så därför får jag vänta tills jag har fått ordning på datorn. Kram!

2008-09-02 @ 14:18:33
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Erika

En kul utmaning. Man behöver lite inspiration nu.... Kram! Jag skall försöka lägga ut någon bild på vårt bord, men jag lovar inget ;)

2008-09-02 @ 18:32:03
URL: http://mrum.blogg.se/
Postat av: Ellas Inspiration

Men vilken läcker färgklick!!Svar: TACK!! Ja, det är verkligen helknasigt!Kram Karin

2008-09-02 @ 19:02:43
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Ninni

Det där gillar jag...snyggt med olika färger på stolarna. Men jag är så ombytlig, ibland gillar jag det lite striktare. Allt i vitt eller svart.

Må så gott! Kram Ninni

2008-09-02 @ 21:00:09
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: s.

http://sandralinneas.blogg.se/2008/july/ater.html Där syns en liten skymt av mitt köksmöblemang. Bordet är ett arv efter min mammas farmor och har använts som databord i många år, men efter att jag flyttat kändes det bättre som köksbord eftersom köket var mindre här. I närbild är det inte så fint men jag älskar det ändå, och jag hatar de obekväma stolarna som jag gärna skulle bytt ut. Men så ser det iallafall ut!

Jag skulle faktiskt vilja ha ett runt, litet, bord i framtiden. När man inte har behov av så mycket plats går det ju att dra in det mot väggen och bara ha två, tre stolar runtom. Extra stolar kan alltid stå kvar vid bordet, men in mot väggen, eller så kan man kanske satsa på stapelbara/fällbara stolar att ta fram när extraplatserna behövs?

2008-09-02 @ 22:24:44
URL: http://sandralinneas.blogg.se/
Postat av: Sandra/Vit design

Vilken läcker inspirationsbild! Hoppas du hittar ditt drömbord med tillhörande stolar. Vi har enbart ett barbord hemma så det är inte så mycket att visa upp. Kram Sandra

2008-09-02 @ 22:28:31
URL: http://vitdesign.se/sandra
Postat av: Kristina-Novemberbröllop

Jag har lagt ut bilder på vårt bord och köksstolarna nu http://thisis.blogg.se/2008/september/utmaning-vad-har-ni-for-bord-och-stolar-vis.htmlHa en bra dag! Kram

2008-09-03 @ 08:46:39
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: Kix

Jag är inte helt klar med vårt kök och matsal ännu men när jag är det så ska jag visa. Vi håller på med alla rum samtidigt så det känns som om vi aldrig ska bli klara...

Det är jättesnyggt med stolar i olika färger!

2008-09-05 @ 11:14:59
URL: http://kixkoll.blogg.se/
Postat av: Johanna.B

Min matplats fungerar även som skrivbord, arbetsplats, pluggplats och pysselplats. Men det fungerar hur bra som helst, så blir det när man bor trångt. Bilder finns här:http://www.johannabillingskog.se/2008/08/30/valkommen-hem-till-mig/Borden inhandlades med hjälp av Blocket för ett par år sedan till ett rimligt pris. Gissar att det kanske är från runt 50-talet med perstorpsplatta på. Finns en hel del ute på begagnatmarknaden.

Stolarna köptes på loppis i somras men har blivit inoljade och upputsade. Kostade endast 70kr styck. Så loppisar och begagnat kan jag rekommendera. Då kan man hitta personliga och annorlunda möbler.Kram

/Johanna

2008-09-14 @ 13:40:02
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Nu har jag äntligen fixat iordning ett bidrag till din utmaning: http://inredning.webblogg.se/2008/september/varat-nya-koksbord.html

Så nu kan du se vårat nya köksbord. Vi ska kanske köpa nya stolar också, men har kvar de gamla så länge.

Hoppas det är bra med dig gumman! Mår du bättre nu? Hur känns allt? Kramar!!

2008-09-25 @ 14:17:29
URL: http://inredning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0