Tisdagstema - pynt

Veckans tisdagstema är pynt, vilket man nästan kunde gissa att skulle komma inom en snar framtid. Jag har packat ner allt vad pynt heter, och några julsaker är det inte tal om att sätta upp nu när vi ändå ska flytta. Jag har dock en ny sak som vi fick när vi i luciagruppen uppträdde i söndags. Ett tovat äpple från Vårdö. Det är underbart vackert!

 Image Hosted by ImageShack.us

Bild och kollage: Privat ©

Rätt svar på veckans gissa

Javisst Carola och Linda är det ju Nemo. Svårt för "utomstående" att veta, men hundpäls hade räckt bra ;) En eloge till Pialotta som gissade på en katt. Kika in nästa veckans gissa på torsag :)

Image Hosted by ImageShack.us

Eget kollage med privat bild ©

Veckans gissa, vecka 47

Här har ni veckans gissa för vecka 47. Tar en lite lättare denna vecka :) Har knappt fotat nåt på senaste tiden, så jag måsta gräva lite i arkivet.

Image Hosted by ImageShack.us
Bild och kollage: Privat ©

Rätt svar på veckans gissa

INGEN har svarat rätt på denna veckas föremål. Ja, Magnus vet ju vad det är, men har var snäll nog att låta bli att svara. Är medveten om att det kanske var lite klurigt, men det är ju bara skoj ;) Här har ni i alla fall svaret!

Image Hosted by ImageShack.us
Bild och kollage: Privat ©

Veckans gissa

Nu blir det lite vridet med veckans gissa. Idag skulle ni ju egentligen få resultatet på torsdagens bild, men eftersom det aldrig dök upp någon bild i torsdags är det lite svårt att ge er det rätta svaret. Jag kommer istället att lägga upp den idag, och ge er resultatet på onsdag, och sedan fortsätter jag som vanligt på torsdag!

Vi springer runt så mycket med luciagruppen att jag blir alldeles tankspridd när det gäller bloggningen :) Förlåt, men ni får ha lite överseende ca. två veckor till! Här är i alla fall veckans gissa, om än lite sent!

Image Hosted by ImageShack.us
Bild: Privat ©

Rätt svar på veckans gissa

Har egentligen noll tid att sitta här, men jag måste ju ge er det rätta svaret på veckans gissa ;)
Vi har börjat med uppträdanden nu, så jag är knappt hemma känns det som. Lägger upp bilden rätt upp och ner nu. Har inte tid att fixa ihop nåt kollage.

Visst är det ju en vallmoknopp! Grattis Pia och Carola som gissade rätt!

image86

Tidsfördriv

Denna lista har jag lånat av Nilla :)

Senaste impulsköp: Vackra barn av Torey Hayden. Skulle egentligen till biblioteket, men det slutade på bokhandeln.
Bästa promenad: Jag promenerar sällan utan kameran, så jag går gärna runt bland skog och äng där det finns mycket att fotografera.
Äter lyxmiddag: Oj, jag äter aldrig lyxmiddag egentligen.
Favoritgata: Julgatan är en klassiker :) Kanske slänger upp lite bilder från den senare!
Bästa förfestmusiken: Det beror helt på vem man festar med, men självklart nåt aktivt som får en att vilja festa all night long!
Reser helst till: Jag har inget speciellt resmål jag helst besöker, men visst skulle det vara kul att fara till Afrika och fotografera alla härliga djur!
En bra gå bort-present: Vin :D
Favoritlyxartikel: Lyxartikel? Jag känner mig ute ;)
Älsklingsljud: Barnskratt, hav, fågelkvitter (inte på morgonen när jag vill sova dock) samt den ljuva musiken!
Senaste upptäckt i Stockholm: Haha, Stockholm? Vad är det? Neej, men jag är sällan dit, så jag upptäcker nytt varje gång, men vad? Fråga inte mig ;)
Favoritgalleri: Jag brukar vanligtvis inte infinna mig i gallerior, men jag gillar att se på bilder på nätet.
Här bjuder jag mamma på middag: Hemma, hemma, i en lugn miljö där vi får vara helt ifred.
Fikar gärna på: Något exotiskt café som verkligen tänkt på allt för kundens bästa (=konst på väggarna :O)
Favoritfärg/er: Jag gillar alla färger även om jag t.ex. inte skulle vilja ha en rosa bil!
Rockstjärna jag vill träffa: Det har jag aldrig funderat på faktiskt
Favvoskor: Några såna existerar inte hos mig. Skulle dock vilja ha en massa snyggt, men när man varken har pengar eller tid så..
Klädkonto per månad: Jag köper aldrig kläder :/
Mode jag aldrig vill se igen: Mode? Är det nåt man kan äta?
Bästa fyllekäket: Hamburgare såklart!
Bästa diktsamlingen: Har faktiskt ingen sådan.


Veckans gissa gör comeback!

Ja, tro det eller ej, men veckans gissa gör comeback. I förra bloggen, Silkeslen, hade jag varje torsdag ett så kallat gissatema. Jag lade upp en bild på ett föremål eller dylikt, och läsarna fick sedan under en dag eller två gissa vad bilden föreställde. Jag fick ganska bra respons på det, så ni uppskattar det säkert ännu :) Det blir, precis som förra gången, på torsdagar!

Här har ni veckans gissa för vecka 45

Image Hosted by ImageShack.us


Jag har fullt upp nu, så jag sätter ingen dag för när svaret kommer upp. Jag får se lite hur jag hinner, och om jag alls är hemma.
Bild: Privat ©

Tisdagstema - en/ett

Image Hosted by ImageShack.us

Veckans tisdagstema är en/ett och jag har valt att publicera en gammal bild. Ni vet ju inte historien bakom den, så det passar sig väl rätt bra ;)
Det här nyponet, som ligger mitt på marken, var det enda jag kunde se på låångt håll! Kan man inte kalla det "ett" vet inte jag! Var kommer det ifrån?

Bild: Privat©

Målat i lägenheten

Image Hosted by ImageShack.us

Nu är det målat i lägenheten! Både sambon och jag är supernöjda med resultatet. Jag var nog lite orolig för hur den gråa skulle bli på en så stor yta, men det hade jag inte behövt vara. Blev alldeles underbart! Här är bilder från idag. Kom nu ihåg att kameran förvränger färger lite, så exakt sådär ser det inte ut, men nästan.

Tyvärr fick vi inte ha någon fondvägg, men det gör inte mig så mycket i alla fall när jag såg resultatet. Ett problem mindre i alla fall ;) Med tanke på klockan tänker jag inte skriva så mycket mer. Måste bara lägga ut bilderna :D
Bilder: ©Privata

RSS 2.0