Utmaning som mjukstart

Har sett att denna utmaning kretsar på många bloggar, så jag snor den rakt av som en liten mjukstart på min eventuella fortsatta "bloggkarriär" ;)
Det gäller att visa upp sin tionde bild sedan bloggens start. Den tionde bilden råkar faktiskt också finnas i det första inlägget. Här är den:


Jag och min dåvarande sambo var och tittade på bygget som skulle bli vår nya lägenhet. Det här är ett av sovrummen. Hela inlägget ser ni här ifall intresse finns.

Jag trivdes jättebra i den lägenheten och jag ångrar faktiskt att jag inte behöll den när vi gick skilda vägar. Visst har jag en helt okej lägenhet idag, men långt ifrån så fin som den andra. Det är väl i och för sig inte så konstigt med tanke på att det var nybyggt ;) Kräsen blev man efter det i alla fall, tyvärr!

Vem, vad, varför, hur?!

December 2009 var senast jag loggade in på denna blogg. Har läst lite i den nu ikväll och kommit underfund med att jag saknar den ganska rejält! Vilken energi jag hade ett tag!
Döm om min förvåning när jag kikade på statistiken och såg att folk fortfarande kikar in. Är det ni, mina gamla trogna läsare - eller är det helt random personer?
Funderar.. Ska jag? Ska jag inte?!

RSS 2.0