Tips: få mer rum bland plastkassarna


Alla som känner igen sig räcker upp en hand! Jag tänkte väl det. De flesta slänger nog bara in kassarna, och inte nog med att det är fult, det tar en hel massa utrymme också. I mina lådor försöker jag hålla det snyggt och redigt. Det är inte alltid det håller, men såhär vill jag i alla fall ha det.Gör såhär:
1. Veckla ut plastkassen
 

2. Vik kassen från ena sidan till den andra
 

3. Gör likadant igen


4. Nu har ni en enda lång kasse


5. Börja i nedre ändan. Vik som på bilden nedan


6. Fortsätt vika ända upp


7. Stanna här


8. Nu har ni en öppning på sidan av kassen


9. Sätt in handtagen i "luckan"


10. Såhär


11. Nu är det färdigt!


12. Bara att sätta in i lådan eller skåpet. Se så lite plats det tar!


Next up: Bilder på köket!


Slå mig inte!

Nu är jag tillbaka, och visst blev det två muminmuggar. Härligt, nu behöver ni inte slå mig :) Det blev minst sagt en dyr resa, och utöver muminmuggarna blev det bara mat köpt. Nu har vi dock så det räcker ett tag. Köpte massor att frysa ner och dylikt. Skönt, skönt!

Köpte kattmat och fick då en liten kramdjurskisse på köpet. Vi tog ju förstås två ;) Rudolf och Yngwe sover nu, så vi får se senare om det är någonting intressant. Idag blir det att vänja dem med halsband också.
Få se om man kan fynda!

Nu du Johanna! Jag är uppe och på väg till stan, så här kan du inte komma och kalla mig lat ;) Vi ska ta en sväng via djuraffären och se om vi hittar lite nytt till Rudolf och Yngwe. Sen blir det en sväng till Kantarellen, och kommer inte jag hem med två muminmuggar får ni slå mig riktigt hårt! Ska se om jag kanske hittar någonting annat fint också :)
För er som inte vet är Kantarellen en matvarubutik, men de säljer en del annat där också.

Hej svejs så länge. Nu ska här fyndas (om man nu kan kalla det fynd med priserna som är)Utmaning, sommarens bästa

Jag blev utmanad av Livet i byn att visa sommarens bästa.

"Det blir en fotoutmaning med temat Sommarens bästa. Bilden behöver inte vara den fototekniskt bästa, absolut inte! Utan det är själva motivet som räknas. Det kan vara sommarens bästa händelse, en måltid, en bok, ett klädesplagg, ett tv-program etc. Du kanske redan har tagit en bild, som kanske kan illustrera sommarens bästa, då kan du delta med den bilden. Annars kan du fota för uppdraget, när du vill." (Junitjej)


Här är Sommarens Bästa för mig. Resan till Hangö. Underbart skönt och avslappnande. Jag njöt i fulla drag!Jag skickar vidare denna till alla som känner för att göra den! Tycker alla ska få möjligheten att visa sin bästa sommarbild :)
Ha en bra dag!

SENliving

Som ni ser i min meny i  headern finns det en flik som heter SENdesign. Tanken var att jag skulle skaffa mig en hemsida. Det har varit mycket problem där, då jag inte hittat ett enda ställe som tar emot mitt finska electronkort. Det verkar som att jag tyvärr inte kommer att kunna fixa det. Inte på ett enkelt sätt i alla fall. När jag inte vet vad jag vågar lita på får det vara.

Vid närmare eftertanke skulle SENliving passa bättre, då jag faktiskt inte enbart bloggar om inredning som det var tänkt från början. Drömmen får förbli en dröm, tills vidare!

Det jag vill är att ha allt samlat på ett och samma ställe. Galleri, inredning, länkar, djur, men smart kategoriserat och uppdelat! Ja, vad ska jag göra?
Hemma hos oss - Badrummet

Idag får ni en titt i vårt badrum. Det var svårare att fota än jag trodde, och det är planerat så att man inte får hela på en bild. Som ni ser är det väldigt vitt och väldigt tråkigt. Badrummet är helt klart det första jag kommer att lägga pengar på när jag känner att jag har till övers. Nya, fina frottéhanddukar, en matta, en ny hylla (den som är där nu fick vi av grannen när han flyttade - en ren nödlösning), nytt duschdraperi och några andra fina accosearer. Visst tar jag gärna emot tips och idéer på någorlunda billiga, snygga saker! :)

OBSERVERA ATT INGET ÄR GJORT HÄR SEN VI FLYTTADE IN!

Foto: Privat ©

Carolas blogg

Jag vill tipsa er om min vän Carola som skaffade blogg igår. Hon blev inspirerad av min kattblogg (maila ihemmet@gmail.com för adress till min blogg) , så nu har hon en egen för sina kissor Elmer och Tintin :)
Kika in där och lämna en kommentar. Hon skrev just åt mig och tackade för kommentarerna jag skrivit. På så vis blir hon inspirerad att fortsätta :)

Bilder på badrummet kommer. Jag lovar :D

Vinn en goodiebag värd 20.000kr!


"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008",

Imorgon får ni komma hem till mig!

Imorgon blir det lite hemma hos bilder! Vad ni ska få se? Ja, det tänker jag ju inte säga nu heller. Kika in under dagen för att stilla er nyfikenhet. Nu väntar sängen och lite korsordslösning. Katterna ska med för nu är det slut busat med gardinerna! *morr*

Glöm inte att kika in i galleriet!

Tisdagstema [hopp] 29.07.08

Dagens tisdagstema är hopp. Jag ser ett litet samband från förra veckans tema som var tro. Är det kärlek nästa vecka kanske? ;) Här kommer i alla fall mitt bidrag för denna vecka.

Med hopp om fortsatt lugn och ro i mitt psyke. Jag känner mig lugnare än på länge!


Hjälp, hjälp, hjälp

Det här trodde jag aldrig om mig själv.. Men nej, jag vill ha en kattblogg. De små krabaterna har så mycket för sig som jag vill visa, och jag har så mycket bilder så ni kan inte tro. Men här kan jag ju inte lägga ut dem heller :) Skulle kunna skapa en underblogg, precis som jag gärna skulle ha gjort med min fotoblogg. Enda problemet där är ju att det inte är så lätt att hitta till dem, och man glömmer så lätt bort dem.

Ja, jag gör så. Jag skapar en kattblogg, men jag ska inte tvinga er att besöka den. Ni får inte ens adressen, hah! Ja, om ni inte frågar efter den förstås ;) Och bara så ni vet behöver jag hjälp... Jag har aldrig haft katt.. Någon som vet en massa? Hör av er snälla!

KRAM på er gullungar!

Pallino style?

Bara för att Rudolf och Yngwe flyttat in till oss ska jag inte låta detta bli en kattblogg. Tänkte i alla fall meddela er om att det hittills går bra med sambon! Vi är båda överraskade över att han inte fått någon allergisk reaktion. Det är rent utsagt ett mirakel :)

Tänkte höra med er om en tvbänk. Jag skulle gärna vilja ha denna bänk från EM. Priset, ja det ligger på 3295 kr. Det skulle kännas lite väl i plånboken just nu. Någon som vet om det finns något liknande, billigare alternativ?


Tillökning i familjen

Ja! Vi har fått tillökning i familjen, precis som AnnaKK och Livet i byn sa. Rudolf och Yngwe flyttade in till oss idag från sambons bror. Än så länge har vi dem på prov för att se om sambon klarar det med sin allergi. Javisst är det kattungar jag pratar om :)

Namnen har vi kommit på. Jag döpte Rudolf och Roger döpte Yngwe. Vi är lite försiktiga med att kalla dem vid namn än ifall de måste flytta igen, men än så länge har det gått jättebra och det är ett superbra tecken. Roger har inte upplevt det minsta obehag. Kul, kul!

Yngwe är grå med vitt bröst och svart nos. Han är inte blyg, men rätt försiktig. Sov i min famn tidigare idag, och leker gärna. Busunge nummer ett kan jag lova!

Rudolf är lite mer tillbakadragen. Har legat under soffan hela dagen, men är nog väldigt nyfiken på allt som händer. Har stuckit fram huvudet ibland och nu (!!!!!!) ligger han bredvid mig på soffan. Med ett visst avstånd såklart, annars blir det läskigt! :) Busar gärna med Rudolf.

De är 10 veckor gamla mina busungar.
Yngwe är svår att fånga på bild, men jag lovar att det kommer när han är mer hemmastadd. Under tiden får ni nöja er med dessa :)


R U D O L FY N G W E

Gissa vad vi har!

Jag ska svara på era kommentarer senare, men först en gissningslek.

Vad har vi tagit hem idag? Svaret kommer senare! :D

Usch, fy och blä!

Ursäkta nu för det här inlägget, men jag bara måste. Jag är inte känslig för mycket, men det faktum att jag just haft den här lilla krabaten i munnen finner jag ytterst äckligt. Nu är bara frågan; var den i den oöppnade mjölktetran eller i det öppnade flingpaketet? USCH!

Imorgon blir det tyst här. Ska jobba 13 timmar, från 09.00-22.00. Sen blir det nog mest sova när jag kommer hem. Ska upp på jobb igen morgonen därpå. På lördag jobbar jag 10 timmar på ett annat ställe också, men sen har jag en dag ledig :)

Kram på er!


Ett tack till er alla

Jag vill med denna bild tacka er alla för kommentarerna angående min oro kring knölen. Måste tyvärr meddela att jag bangade ur och har suttit hemma hela dagen. Talade med en person igår, som haft en knöl i bröstet och henne tömde de på vätska. Det slog mig då att jag inte kan fara själv. Paniken om de skulle plocka fram en nål skulle garanterat kräva nästan hela personalstyrkan, och jag skulle aldrig klara det ensam. Jag minns så väl blodprovet jag tog för två år sedan.. Behöver jag säga nåt?

Jag kommer i alla fall att kolla upp knölen denna vecka! Återkommer med mer info om det sen. Har jag gjort en nyfikna får jag väl lov att underrätta er sen också ;) Skämt åsido. Jag har mått rätt bra idag, och kan skämta till det. Det känns bra!

Kram på er alla!


De fem rekommenderade

Jag har verkligen blivit lat med det här, men nu kör vi hårt igen. Påminn mig gärna om jag glömmer ;)
Idag blir det nästan bara fotobloggar som rekommenderas.

Elin - allas vår Nevnarien. Hennes personliga blogg, fantastiska illustrationer och professionella fotografier gör det värt att kika in om och om igen. Jag fastnade första gången jag kikade in där. Hennes bloggdesign är alltid någonting extra, och hon inspirerar nog de flesta av Sveriges bloggare. Yngre som äldre.

Southern Wedding Style
- är ni intresserade av bröllop ska ni verkligen ge denna sida ett besök. Här finns otroligt mycket inspiration. Bloggen är på engelska.

Gilraen - mysig tjej som är flitig med uppdatering! På senare tid har det även börjat trilla in en del inlägg och bilder från hennes hem. Ta er en titt vettja!

Maria - även här en tjej som tar gudomligt vackra bilder! Vad mer kan man säga?

Tjohalia - kan inte tro att någon av er har missat hennes blogg om inredning. Här finner man alltid inspiration. Hon bloggar även på Vit Design


Tisdagstema [tro] 22.07.08

Dagens tisdagstema är tro. Blev lite känslovåg när jag läste det med tanke på min oro över knölen. Denna bild får symbolisera tro för mig idag. Ha en fin dag!

Jag känner en knöl..

Detta är ett jobbigt inlägg att skriva för mig, men nu vill jag inte hålla det inne längre. Jag tog just mod till mig och ringde ett samtal. Det här är min historia:

För några år sedan var jag hopplös när det gällde sjukdomar. Jag inbillade mig att jag hade det ena och det andra. Allt från de allvarligaste sjukdomarna till de mindre allvarliga. Aldrig någonsin att jag tog mig till läkare för att kolla upp det, då jag är så otroligt rädd för sprutor att det inte är sant.

Nåväl, när det varit så en gång, kanske man inte blir tagen på allvar i alla lägen. "Äh, du inbillar dig" hör jag rätt ofta från olika håll. Det kan ta ganska hårt, men jag förstår dem. Att jag nu under en tid tyckt mig känna en knöl i bröstet har gjort att jag haft det rätt tufft, speciellt under kvällar och nätter. Jag känner, trycker och funderar. Nu tog jag tag i det och ringde till hälsocentralen. Jag får komma dit imorgon.

Jag gråter, mår illa och skäms. Antagligen för att jag garanterat är kärnfrisk. Men visst ska jag väl ta knölen på allvar? Den är inte stor, men jag oroar mig ändå.. Det här är ett enormt steg för mig. Ifall de vill undersöka den närmare väntar en rad prover. Det jag nu har utsatt mig för kommer antagligen att dra ner mig ordentligt i skiten för ett tag.

Snälla håll bara tummarna för mig..

Fram och bak

Jag är väldigt dålig på allt vad hemma hos- bilder heter. Allt känns ständigt upp och ner, och jag blir aldrig nöjd. Kanske kräver jag för mycket, eller också är jag normal som tröttnar på möblerna vi haft över fem år. Vissa är till och med från mitt "barndomshem". Att ha inredning som intresse är inte alltid speciellt snällt för plånboken, och det är tyvärr så att vårt hem kommer att vara lidande ett tag. Visst kan jag bjuda på bilder, men ni får inte tro att det är så som jag vill ha det! Långt ifrån.

Här har ni i alla fall bilder på huset i sin helhet. Det kanske också är intressant, eller? ;)


En del av vår plätt har jag ju visat förut. Bilder på själva altan kommer senare.. När jag orkar ta mig ut, haha.
Vad vill ni se mera av? Utom insidan förstås ;)

Jag ska försöka göra en ordentlig uppdatering av utsidan under kvällen :) Ha det gott nu alla!

Projekt: Trädgård

Ojoj, har inte bloggat eller svarat på kommentarer på ett tag. Nu har jag i alla fall tagit igen det mesta jag missat! Blev mycket jobbande på en och samma gång där :) Underbart kul är det! Imorgon är det dags igen!

Nu är det lite projekt "trädgård" som gäller här. Sambon har rensat ogräs och plattat ut jordhögen som låg på vår altan. Har tyvärr ingen förebild. Nu blir det att fixa ordentligt, och sen ska här planteras. Nu är jag ju ingen trädgårdsfantast och kan i princip ingenting om växter, så jag skulle uppskatta lite tips på blommor och blad :) Gärna lättskött!


Åter till de äldre

En av mina vänner ringde just och undrade om jag kunde hoppa in på ett äldreboende imorgon. Kul, kul! Det ser jag verkligen fram emot :) Lite omväxling förnöjer och jag gillar att arbeta med äldre. Börjar genast tänka tillbaka på ett ställe jag var på när jag ännu var under 18. Som jag älskade att arbeta där. Tyvärr fick jag inte fortsätta pga. chefsbyte som i sin tur ledde till att vikarier inte fick förekomma på stället. Antagligen skulle det sparas pengar då.

Har varit på praktik på en del äldreboenden, men inte trivts på alla. Ofta handlar det ju om personalen och att man själv är elev och ser allt på ett lite annat sätt, samt inte riktigt ses som en personal och lätt blir åsidosatt. Nog pratat om det. Hoppas ni har en underbar kväll! :)


Tidningen Tove

Måste bara fråga vad ni tycker om tidningen Tove - Hem och Trädgård. Halkade över två nummer när jag satt hos frisören igår. Har faktiskt aldrig sett av tidningen förut. Någonting ni läst?


De efterlängtade inköpen

Här kommer de efterlängtade inköpen från Finland. Smart som jag var kastade jag idag bort alla kvitton, så nu har jag noll koll på vad saker och ting kostade.

Vi börjar med denna fruktskål som ni fick en tjuvkik på. Några av er gissade redan på det. Den är från Lidl och kostade runt 2.50 euro tror jag (ca. 25 kr). Timati såg även vad som skymtade bakom fruktskålen....Muminmuggar. Två stycken. De köpte jag från båten, ca 12 euro st (ca. 112 kr).Och vet ni vad? Nu insåg jag att jag inte minns vad jag köpte mer! Jag återkommer med det i så fall, såvida ni inte vill se min BH ;)


Förresten är jag också med i Fredriks tävling om en valfri Goldwellprodukt från serien Trendline. Avslutas om 15 minuter, så nu har ni bråttom!

Utmärkelse

Höll nästan på att glömma. Innan jag for till Finland fick jag en utmärkelse av Jupp med bloggen Dagligt Ve och Vett. Det tackar jag innerligt för! Det är alltid lika kul att bli uppskattad.


Jag ska nu ge vidare denna utmärkelse till sju av mina favoritbloggar.

De sju jag väljer här är bloggar jag har följt under hela min tid som bloggare. Alltså, de som hängt med sen nåt år tillbaka.


Johanna var en av de första jag upptäckte. Jag föll för hennes pyssliga och mjuka sida samt hennes fina ljusarrangemang. Denna kvinna har utvecklats enormt med sitt bloggande under dessa år.

Pialotta minns jag så väl att jag upptäckte genom tisdagstema. Jag fastnade för hennes fina inlägg om livet och gjorde därför återbesök hos henne flera gånger varje dag.

Sofie har jag inget minne av hur jag hittade till, men även hon har följt med i min blogglista under dessa år. Det var hennes sätt att se på inredning som fick mig att fastna direkt. Vi var verkligen likasinnade på den fronten. Har alltid gillat hennes bilder.

Pethra
följde jag flitigt redan innan jag själv började blogga. Hennes enorma inspiration gjorde (och gör såklart fortfarande) att jag riktigt sprättade till i soffan.

Linda har bytt blogg några gånger sedan jag fann henne. Detta pga hennes anonymitet som sprack. Idag bloggar hon oanonymt. Det jag föll för hos henne var vårt likatänkande gällande livet. Vi hade det båda väldigt svårt just då och fann mycket styrka hos varandra. Henne har jag även träffat på riktigt. Vi har blivit mycket goda vänner.

Kitchenbloom
följde jag också innan jag själv började blogga. Jag har alltid varit väldigt förtjust i hennes bilder, kreativa kollage och texter.

Art[e]fact
bloggar tyvärr inte längre, men även henne följde jag flitigt under den tid hon ännu var aktiv. Det var hennes sinne för inredning som jag fastnade för. Man kikade in flera gånger om dagen för att ser om hon uppdaterat. Vi är många som hoppas på att du kommer tillbaka Elin!

Det var det för nu. Kika in senare ikväll för ytterligare uppdatering!

Tisdagstema [blå] 15.07.08

Ah, det är ju tisdagstema idag :) Kanske, kanske att ni får vänta med att se inköpen tills imorgon då ;) Nej, jag ska nog slänga ihop lite av dem ikväll. Under tiden får ni nöja er med mitt bidrag till blå - mitt öga, som är väldigt blått.Inköp, inköp. Nej Diggiloo!

Mina inköp från Finland är ni väl sugna på att se? ;) Tänkte väl det! Gör det nåt om ni får vänta tills på tisdag? *Blink, blink*. Imorgon beger jag mig nämligen till Sverige, Norrtälje för att se Diggiloo :) Ser verkligen fram emot det! Hoppas ni haft en underbar helg hittills!

Kram på er!

En liten smygtitt kan ni få ;)


18 and lifeMm, love it!Det tar sig, det tar sig!

Tjolahopp mina gullungar!

Jag har fortfarande inte haft tid att läsa igenom era inlägg. Nu ligger det väl på närmare 500 st. Phuuu. Nåja, imorgon, imorgon :) Var och repade med bandet igår och fick faktiskt en låt inspelad. Där ser ni sen pojkar att det blir mera gjort med kvinnor i närheten, haha. Skämt åsido, men man måste faktiskt styra och ställa med dem lite. Sen att man inte vågar är en annan femma. Kul var det i alla fall!


Hemma tror jag!

Jag är hemma, har 374 blogginlägg att läsa, flera 100 bilder att ordna bland, tontals kassar att packa upp, väskor likaså, kläder att tvätta, manualer att läsa.. and so on. Jag kikar in till er lite senare. Är det ok? ;) Jaa, annars får det vara. Kram på er från väääääärldens tröttaste Evelyn!

Jag beger mig till..

Inatt bär det av till Hangö för att hälsa på mormor, morfar och övrig släkt. Mamma och brorsan är redan där, och min styvpappa kom hem inatt för att ta över hunden som vi tagit hand om en vecka. Vi stannar där till onsdag, men jag tar datorn med mig. Kommer nog inte att spendera så överdrivet mycket tid vid den dock, men det kan i väl stå ut med? ;) Förbered er på bildspam när jag kommer hem! Hangö är en jättevacker hamnstad. Ja, ni får se..

Ha det bra nu alla gullungar, så hörs vi, om inte annat, på onsdag :)
Kram på er!


Inte att leka med

Den värmen vi har idag är inte att leka med om man är lika känslig som jag. Utan tvekan spenderar jag dagen inomhus tills det värsta gått över. Imorse var jag nära att måsta lägga mig ner på gatan när jag var ut med hunden. Han måste ha förstått att jag mådde dåligt, för han följde snällt med hem igen, trots att vi inte alls hunnit gå långt. Vatten, vatten är det som gäller nu!

Lovade er bilder på linnet, så här kommer de. Byxorna, ett par helt vanliga vita jeans, orkar jag inte lägga ner energi på att fota ;) Ursäkta den dåliga kvaliteten på bilderna!Shoppingtur

Tog bussen in till stan för att se om jag hittade ett par jeans. Det gjorde jag minsann, och ett UNDERBART linne till. Jeansen, som egentligen skulle ha varit mörka, fick bli vita. Självklart ska ni få se bilder, men det blir senare (ett smakprov får ni nu i alla fall). Köpte också tallrikar och muggar, en kokanna (muuuu), lite småkrafs som hårsnoddar och spännen samt ett läppstift och rouge. Jag som aldrig har läppstift! Det är väldigt neutralt, så det ska väl gå.

Missade bussen hem, så jag fick gå. Började drömma om en cykel och insåg att mammas cykel står på gården. Typiskt, jag kunde ha cyklat! Nåja, lite motion med äckligt tunga kassar och en sol som värmer mycket mer än jag klarar av är väl aldrig fel. Att hunden sku ut direkt när jag kom hem var ju heller inte fel. Nej, nej! Jag var inte trött, inte det minsta ;)

Ha en bra kväll! Kikar in hos er lite senare!
Kram, kram!Japp, jag ska på Diggiloo 13 Juli :D

Style, sköna hem och en kopp kaffe

Sitter ute på gräsmattan med Nemo, en kopp kaffe, senaste numret av Sköna Hem och Style. Solen gassar på "som bara den", och jag njuter faktiskt av den. I vanliga fall är sommaren alldeles för varm för mig. Nu är det lagom! Skönt.
Att en tvestjärt just tog sig en promenad över datorn ignorerar jag helt.. eller.. nej, det gjorde jag inte. Jag var beredd på att gå in. I skrivande stund har det hunnit dyka upp en massa myror på filten och rädslan för att hitta sällskap i kaffemuggen ökar. Jag har starkt obehag för de små liven. Jag brukar säga att jag inte gillar att vara utomhus, men egentligen älskar jag det. Ssch, säg inte till någon!

Ett lite annorlunda inlägg, men det överlevde ni väl?
Ha en bra kväll!
Utmärkelse

OBS! Ser min blogg konstig ut, tryck då F5!

Jag har fått en utmärkelse av Johanna med motiveringen:
Evelyn fyller sin blogg I hemmet med massa inspirerande inlägg och fina bilder! Hon har även en fotoblogg.

TACK, TACK! Det är jättekul att veta att man gör någonting intressant för åtminstone några läsare :)Jag väljer att skicka vidare utmärkelsen till följande bloggare:

Christina med tonårsbloggen, för att du på ett så värdigt och lättsamt sätt delar med dig av din vardag med dina två tonåringar

Kattis, för att du delar med dig av dina underbara fotografier

Husmusen, för din evinnerliga inspiration

Livet i byn, för din helt enkelt underbara blogg

Linda, för att du kämpar på och delar med dig av dina erfarenheter

Det var det för nu. Kika gärna in här och ge mig era åsikter!

Tisdagstema [sommar] 01.07.08

Veckans tisdagstema är sommar och lat som jag känner att jag kommer att vara hela dagen gör att jag blir tvungen att rota i arkivet. Sommar ja.. Ni kan väl i alla fall låtsas att det här är två vinglas, levande ljus och två par fötter på stranden. Snälla? ;)

Men glass är väl också sommar. I alla fall utomhus på ett café!

Måste bara fråga: Hur många av er började nynna på sommar, sommar, sommar när ni såg temat? ;)I valet och kvalet

Nu är jag i valet och kvalet över vilken inredningstidning jag ska skaffa en prenumeration på.
Vad säger ni? Det står mellan dessa!
Läs mer...

RSS 2.0