Bilder från fredagens gig

Jag lägger upp lite bilder från fredagens gig på den här bloggen också. Bara för att jag är så tusans stolt över oss! :)

Primal Instinct
Fotograf: Sara Berne
Finaste dörren i kvarteret

Hej och hallå på er!

Nu var det ett tag sen igen, men jag har minst sagt haft fullt upp. Igår hade vi vårt första gig med bandet, så vi har repat stenhårt ett bra tag. Det gick bättre än vad vi någonsin hade förväntat oss med tanke på att det var första gången vi stod på scen och ingen egentligen hade någon aning om vilka vi riktigt är ;) Otroligt bra respons fick vi i alla fall, och vi kan vara riktigt stolta!

Till saken.. En av mina kollegors sambo gör så otroligt fina kransar att jag bara måsta beställa en. Jag fick hem den för några dagar sen, men har såklart inte lyckats få upp den på dörren än. Vacker är den i alla fall, eller vad tycker ni?

Jag tror den får hänga på dörren året om - inte bara över påsken. Jag menar... Sååååå påskig är den väl inte?! ;)


Behöver tips, nu, fort, helst igår!

Nu behöver jag er hjälp!

Jag har en förkylning på gång som inte riktigt vill bryta ut, så nu behöver jag alla era tips på:
1. Dunderkurer som får förkylningar att bryta ut och gå över snabbt eller
2. Dunderkurer som får förkylningen att gå tillbaka utan att bryta ut helt

Har en spelning på gång till nästa fredag, och det vore ju inte så passande om fröken sångerska här tappar rösten eller kliver upp på scen med en sjuhelsikes nästäppa.

Hjälp?!

Tänkvärt


Soffbord från Mio

Har hittat ett riktigt snyggt soffbord från Mio. Tyvärr gör det sig inte alls på bild som i verkligheten. Skillnaden är stor! Kan såklart inte låta bli att visa det ändå!

Ena delen är vit högblank och andra rökfärgad - även om det ser ut som svart högblank.


TIPS - hårkur

Jag var in till frisören här om dagen om rådfrågade om färgning. Hon visste inte om vi skulle våga göra någonting extra eftersom mitt hår faktiskt är så slitet som det bara kan bli. En enda risbuske är vad det är och borsten bara fastnar hur jag än gör!

Hon bad mig göra inpackning två-tre gånger i veckan, så skulle vi se om det blev bättre.

Här är det otroliga. Jag har aldrig hittat en bra intensivkur. Men NU kära ni - GULDKORN! Jag har använt den en gång och märker så otroligt stor skillnad redan. Jag kunde till och med dra borsten genom håret utan problem. Jag bara måste dela med mig av det här!

GLISS hair repair - shea cashmere
helt klart värd att pröva, och finns (på Åland i alla fall) i vanliga matvarubutiker
Vår på Åland

Vi har haft fantastiskt vårväder här på Åland idag. Utan jacka och med kameran i högsta hugg gav jag mig ut på en promenad. Humlor, snödroppar, en geting, fjärilar, kvittrande fåglar, blåsippor och en söt gammal man som cyklade förbi.. Känslan var obeskrivlig!

Bloggens innehåll

Det här har aldrig varit en inredningsblogg rakt igenom, och det kommer det inte heller att bli. Jag behöver bryta med lite annat som tar upp en stor del av min vardag också - som t.ex foto, sången och musiken, mat osv.
Jag fortsätter lite på spåret "alltiallo", en mix av det jag just nämnde följt av lite tips och trix, utmaningar och såklart inredning.

Kom ihåg att lämna era länkar om ni kikar in! Det är alltid kul med lite nytt att läsa!

Dörrarna öppnas - tredje gången gillt

Loggade in på bloglovin' idag. Någonting jag inte gjort på väldigt, väldigt länge. Det finns otaliga inlägg fulla av inspiration som jag missat under mina år som "lat". Jag hade nästan glömt hur fantastisk duktiga bloggare ni är, och hur mycket inspiration ni faktiskt ger mig!

Jag loggade också in på mailen, och blev lite ledsen över hur många chanser jag missat till publicitet i både lokaltidningar och diverse andra små erbjudanden. Nu har jag nästan bestämt mig. Jag tar upp det här igen. Jag har energin, tålamodet, inspirationen och framförallt tiden - någonting jag saknat ett bra tag!

Så, välkomna till "nygamla" ihemmet, med ny frisk, energisk skribent.

Evelyn Nyman, ihemmet

RSS 2.0