Jag tävlar om denna skönhet

Jag är med och tävlar om denna lampa hos Mammamekko. Norm 69 heter den, och går att hitta i Vit Designs sortiment. Gissa om jag är sugen på att vinna. För det första är den snygg och för det andra har vi en enda lampa i hela huset, och den finns i hallen. Åtminstone sex stycken till skulle behövas. Känns lite mörkt vill jag lova! Håll nu alla fingrar och tår är ni gulliga! Antingen för mig eller för er själva ;)


Kommentarer
Postat av: s.

Oj, hur kan man bara ha en enda lampa? Blir det inte mörkt? :)

Jag har faktiskt ingen större längtan efter en sådan där lampa så jag ska hålla tummarna så mycket jag bara kan för att du vinner den iallafall!



Kärleksmums kan heta moccaruta också, blir du klokare på det? Det är en chokladkaka med nån slags smet på och sedan kokos på det. Gott gott!

Men i det stora hela är jag inte så mycket för fikabröd och kakor heller. Bakelser och godis är mina laster, men jag har blivit bättre på att vara nyttig de senaste månaderna :)



Ljuspartyn är så roliga, jag var säljare för PartyLite för ett par år sedan också så jag samlade på mig en hel del ljusstakar.. Tyvärr har ljusen en tendens att ta slut alldeles för fort bara.

Hade du inte bott så väldigt långt bort hade du varit välkommen på vårat party direkt. Ja, det är du iallafall, men jag tror inte du nappar på en sådan inbjudan ;)

I värsta fall kan du ju göra en intresseanmälan på PL's hemsida om att du vill ha en egen visning. Eller shoppa på tradera/någon liknande sida?



Kramar!

2008-09-02 @ 22:14:43
URL: http://sandralinneas.blogg.se/
Postat av: Sofie

Den är snygg den där! Men du, bara en enda lampa i hela lägenheten? Jag skulle bli deppig :) hihi.



Svar: När du påpekar det blir jag lite osäker. Det kanske var 280 euro? Jag antecknade nämligen under turen vi var på och då skrev jag 2800... är ganska säker på att dom sa det! Ska kolla upp det där :)



Kram på dig!

2008-09-02 @ 22:55:49
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: Sara

Åh, den är så snygg! Nu måste jag också tävla ju! ;)

2008-09-02 @ 23:00:42
URL: http://soerens.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Då behöver ni verkligen fler lampor, speciellt nu när det blir mörkare ute. Hur mår du idag tjejen? Är du hemma idag också? Hoppas du mår bättre! Idag är min förkylning sämre. Längtar så tills jag slutar så jag får åka hem och lägga mig i sängen. Dock kommer jag få vänta rätt länge, jag slutar vid fyra. Får se hur jag mår sen, kanske går hem tidigare om jag inte mår bra. Ha en bra dag! Kram kram!

2008-09-03 @ 09:32:02
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Svar: Va skönt att du har sovit så länge! Det hade jag också velat göra. Därför ska jag bara åka hem och lägga mig i sängen efter jobbet, ska bara ligga och kolla på tv och vila och se till att somna tidigt. Det kan behövas.

Ha en bra dag! Kramar!

2008-09-03 @ 11:26:14
URL: http://inredning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0