Gott nytt år!

Så har ytterligare ett år gått förbi nästan obemärkt. Att berätta om hur året 2007 har varit skulle ta en hel evighet så det låter jag bli att göra. Sammanfattningsvis har det i alla fall varit ett lärorikt år och jag har fått mig många nya erfarenheter. Första delen av året var det tyngsta någonsin, men under senare delen har det bara gått uppåt. Vi får hoppas att 2008 skjuter humöret och levnadsglädjen i höjden :)

Ikväll blir det middag hemma hos oss. Vi blir bara tre stycken, och det är precis så jag vill ha det. Jag ser fram emot en lugn kväll och gott mående imorgon när jag vaknar. Hade inte tänkt dricka någonting, men eftersom vi blir hemma i alla fall, tar jag väl ett glas vin till maten och lite champagne vid tolvslaget. Det får räcka alldeles bra! Det finns ingenting bättre än att vakna upp pigg och utvilad och ändå haft kul kvällen innan! Man blir lätt utanför om man, som jag, är rätt tystlåten i större sällskap på nyktert huvud, men i vårt sällskap ikväll blir det inga problem alls

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt trevlig kväll, och hoppas att ni klarar baksmällan imorgon ;)
(Jaså, nu passar det med snö, men till jul?! Neej!)
Utmaning

Tog en utmaning av Linda, som utmanade alla som kände för det :)

"Skriv en önskelista med sju önskningar. Motivera dem, kort eller långt. Tagga sju bloggare som ska göra detsamma. Det behöver inte vara realistiska önskningar eller materiella ting."

1. Att jag och alla mina nära och kära håller oss friska och får leva ett långt, värdigt och lyckligt liv.

2. En sjuhelsikes massa möbler till nya lägenheten (dream on!)

3. Förmågan att kunna vara till glädje för alla jag möter

4. Att jag inte skall vara så förbenat kinkig ;)

5. Att jag får stanna kvar på min nuvarande arbetsplats och kunna vara till hjälp för de underbara barnen.

6 och 7. Hemliga önskningar som jag tyvärr inte kan dela med mig av till någon!

Jag utmanar alla som känner för det. Skriv en kommentar om ni antar utmaningen, så jag kan kika in hos er :)

Angående EFIT. Packade hela kvällen efter disken, så jag struntade rent av i att ta bilder :)


Nybakt och inhandlat

Idag är det Finlands självständighetsdag, vilket innebär att jag är ledig. Har faktiskt ledigt imorgon också, så det är lite lyxigt. Skönt med lite långhelg ibland, även om jag hellre skulle vara på jobbe. Så fort jag kliver in genom dörren skriker sakerna åt mig att de vill packas ner. Det är mycket jobb med att flytta, men skönt när det är klart :)

Efter dagens luciövning begav jag mig iväg för att handla lite mat och grejer. När jag såg denna vackra stjärna och den underbara bollen (bild här nedan) kunde jag inte låta bli att slinka ner dem i varukorgen. De var billiga också :) Ska in och köpa fler någon dag. Fick syn på några pepparkaksformer, så jag köpte dem och lite deg också. Det är mycket sällsynt att se mig i köket, så det var inte tal om att laga egen pepparkaksdeg. Det faktum att jag faktiskt tog initiativet att baka dem är galet nog när det gäller mig. Tänkte laga mat också (det kan jag verkligen inte), men insåg snabbt at sambon nog skulle bädda ner mig i soffan och inte låta mig gå upp förrän min mat -och bakningshysteri gått över. SÅ ovanligt är det att man hittar mig i köket ;) Dessutom kom jag inte på nåt man kan äta. Nog för att jag är kreativ, men när det gäller mat.. "Potatis?! Går det att äta?!"

Nu ska jag packa ihop allt från sovrummet så vi kan börja slipa bord och grejer där inne sen. Ha en bra kväll, jag bjuder på pepparkakor om ni vågar smaka ;)
Kram!
image101

©Bilder och kollage: Privat

Update: Karlar och att lämna saker i fickorna alltså.. Nu vet jag vad jag får till födelsedagen, haha. Ska man tvätta så ska man, och han tömmer aldrig fickorna, så då får jag göra det. Samma visa varje år. Att han aldrig lär sig :)

Många bollar i luften

(Som ni ser har jag ju fixat lite nytt på den här sidan. Ni missar väl inte att kolla på bilderna? ;) Uppdaterar dem rätt ofta. Har massor i arkivet som jag ska lägga in, så de kommande dagarna lär jag uppdatera flera gånger om dagen.)

Många bollar i luften
Nästa vecka gäller det! Vi får flytta! Det kommer att bli en hektiskt vecka med både jobb, lucia, vänners födelsedagar, min födelsedag, packning, flytt och julkoncert. Ja, sen tillkommer ju övningar, som har kommit att bli en del av vardagen. Måste faktiskt säga att det är skönt att ha så många bollar i luften på samma gång. Det kommer att bli svårt att hitta på saker när allt detta är över. Kommer att skaffa mig fler jobb förstås, men där kan jag ju inte spendera all min tid. Hemmet lär ta en del av tiden, men det finns alltid någon gång under dagen då rastlösheten kryper på.

Cult Design
Får se om jag kammar hem några cult design produkter när jag fyller år. Ska prata snällt med mamma ;)
Jag är supersvag för några specifika produkter. Här är några av dem:

Tycker den där skålen är så otroligt mysig. På nåt sätt gillar jag den vita mer än en svarta. Ljusstakarna är också underbara. De skulle göra sig perfekt på nya tv hyllan som vi inte har än :)

Har för övrigt fått lov av Frida Berglund som jobbar för Cult Design, att använda deras bilder i min header, så det ska jag fixa med någon dag. Tack så hjärtligt kära du! Tycker era produkter är supermysiga.

Ha en bra kväll nu ni som tittar in.
Kramar från en överlycklig Evelyn!

Tisdagstema - Horisont

Denna vecka är tisdagstemat horisont, och jag kom genast att tänka på en bild jag tog en kväll i våras/somras (någon gång mitt i övergången). Minns den kvällen så väl. Den var underbar!
Jag kan inte påstå att bilden i sig föreställer en horisont, men det är i alla fall min horisont och den betyder någonting alldeles speciellt för mig.
Image Hosted by ImageShack.us


©Privat bild och kollage

Det jag fick se var..

Det blev lite mer än tre timmar nu, men bättre sent än aldrig. När jag kom hem från övningen upptäckte jag att datorn var borta. Sambon hade tagit den till en vän. Eftersom den inte kommer hem på några timmar än får jag helt enkelt lov att sätta mig vid den halvskärmade, gamla skitdatorn. Jaa, det är en skitdator. Jag ger mig ut på djupt vatten när jag öppnar photoshop och förväntar mig se ett fint kollage.

I alla fall. Några av er vet ju att jag är lite småkär i Cult Designs produkter. Vad tror ni jag får se i en liten minibutik?! CULT!! MASSOR av Cult. På Åland! Min sambo förstod inte alls hur jag kunde bli så exalterad och påminde mig om att jag var ute och handlade klappar åt alla andra utom mig själv. Det var med tunga steg jag gick ut ur butiken, tomhänt. Så kära vänner, Evelyns önskejul, del 2 :D Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Eget kollage med bilder från Cult Design

RSS 2.0