Utmärkelse

Fick för ett tag sedan en utmärkelse av Johanna. Tack så jättemycket gumman! :) Kul att veta att man fortfarande är uppskattad trots det långa uppehållet!

Beskrivningen är på norska och lyder såhär:
"Denne bloggen investerer i och tror på närhet -närhet i rum, tid och forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og söte og föremålet er att finne og att vare vänner. De er icke opptatt av utmerkelser og selvhävdelse. Vår håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet vill ena mere vänskap fortplante sig. Var venlig och giv lite extra oppmerksamhet till disse. Giv denne utmerkelse till åtta bloggare och inkludera texten i deras utmärkelse"

Jag ger vidare utmärkelsen till alla som fortsätter besöka mig, trots att jag inte varit aktiv. Tack!


Julen är.. över?

Julen är över och mina julkänslor har ännu inte funnit sig till rätta. Även om vi har lite snö på marken kändes det som en helt vanlig dag när vi satt vid bordet och smällde i oss julmat. Inte ens julklapparna gav mig julkänslor, men visst tusan är jag glad att jag fick dem :)

Snart väntar en promenad med kameran (som jag för övrigt knappt rört på två månader). Självklart får ni uppdatering. Ja, om Internet funkar vill säga. I regel funkar det tre gånger i veckan. Suck..Bild: Evelyn Nyman

Silje och Starlet

Här har ni nu mina små kissor, Silje och Starlet. Nio veckor gamla är de, men ack så duktiga :) Mammas små kissor!

Nu ska jag ta mig i kragen och besöka er :) Hoppas ni haft en bra jul!

Mjau, mjau

Internet bråkar, men lika glad för det är jag! Idag har jag tagit hem två små kissor, 8 veckor gamla. Starlet och Silje heter dem :) Bilder kommer givetvis, men inte än. De ska få lära känna mig och sitt nya hem först :)

Födelsedagar och julstämning

Först och främst vill jag gratulera min älskade vän Magnus på födelsedagen 12.12. Grattis vännen! Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag också blir "gammal" ;)

Idag har jag röjt på som bara den här hemma. Det har varit kaotiskt, men nu har jag i alla fall ett vardagsrum. Lite julstämning har jag lyckats skapa mig också! Nya gardiner, ljusstakar, en liten bordsgran och stjärnor i fönstrena. Nu fattas bara resten, MÖBLER. Jag har en soffa och ett bord! Resten kommer när det kommer.

Vi hörs imorgon! Jag lovar!


Internet på gång

Hejsan sötnosar!

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med uppdateringen. Imorgon bär det i alla fall iväg ner på stan för att fixa bredband, så då är inte Internet något problem längre :)
Nästa vecka fyller jag år, och jag har som plan att ha lägenheten i skick tills dess. Det första ni kommer att få se är köket! Den som väntar på nåt gott..

Kram på er!

RSS 2.0