Projekt: Trädgård

Ojoj, har inte bloggat eller svarat på kommentarer på ett tag. Nu har jag i alla fall tagit igen det mesta jag missat! Blev mycket jobbande på en och samma gång där :) Underbart kul är det! Imorgon är det dags igen!

Nu är det lite projekt "trädgård" som gäller här. Sambon har rensat ogräs och plattat ut jordhögen som låg på vår altan. Har tyvärr ingen förebild. Nu blir det att fixa ordentligt, och sen ska här planteras. Nu är jag ju ingen trädgårdsfantast och kan i princip ingenting om växter, så jag skulle uppskatta lite tips på blommor och blad :) Gärna lättskött!


Kommentarer
Postat av: Lina

Så mysigt att ha en egen trädgård och altan! Lycka till med planterandet!

2008-07-20 @ 21:26:17
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Livet i byn

Så fint det kommer att bli. Tänker du har krukor eller ska du göra en rabatt?~Livet i byn

2008-07-20 @ 22:33:51
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: L. Hou

sv: naww, tack så hemskt mkt :') blir glad av att höra det^^ men kodningen är jag /nästan/ klar med, hehe ;)

2008-07-21 @ 01:36:44
URL: http://houlinda.blogg.se/
Postat av: L. Hou

Oj, såg precis att du hade kommenterat jättemkt! tack för det! :):) fortsätt, mohaha xD <33 iallafall, nu ska jag komma till saken.. jo, jag spelar fiol och piano 4 ggr i veckan tot. sedan så går jag i badminton, ska börja i pingis till hösten. Spelar gitarr och går på teorilektion och så går jag i hemspråk. Alltså totalt 9 saker, så har jag en katt som behöver tas om, jobbar lite ibland eftersom att betygen börjar komma, har aldrig tid att vara med vänner xD på loven åker vi bort, reser, för det mesta till skidort.. ska börja åka till alperna inom kort :) så, det var vad jag gör (;

2008-07-21 @ 02:24:40
URL: http://houlinda.blogg.se/
Postat av: L. Hou

föressten, lycka till med trädgården ;)

2008-07-21 @ 06:47:58
URL: http://houlinda.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Hej gumman! Så mysigt med trädgård och altan! Det visste jag inte att ni hade, nu blev jag allt lite avundsjuk ;) Jag längtar tills den dagen då vi flyttar till hus, jag saknar trädgård. Är allt bra med dig? Du sliter väll inte ut dig när du jobbar så mycket? Har du haft en bra helg? Hoppas allt är bra med dig! Stora kramar!!

2008-07-21 @ 08:11:00
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: AnnaKK

Tätt, tätt med tåliga lättskötta perenner i rabatten, är nog mitt bästa tips... Helst såna som sköter sej själva och inte kräver en massa ansning och vattning och specialskötsel hitan och ditan... :-) Står de sedan som "packade sillar" så får det inte plats nåt ogräs emellan!

2008-07-21 @ 09:53:10
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: G I L R A E N

Har ni inget donken? OJ! Nu blev jag nästan chockad. Jag som trodde det fanns överallt typ. :P

2008-07-21 @ 15:17:22
URL: http://gilraen.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Ja, det är kanske dags att göra en liten utvärdering snart. =) Hur är det med dig vännen? Har sett många bilder från bloggfesten och den verkade riktigt kul, synd att vi inte kunde åka dit. Kram kram!

2008-07-21 @ 15:26:47
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Ja, jag har förstått att du jobbar mycket nu. Oj, tre jobb, det var mycket det. Med mig är det bra, lite trött bara. Sitter och väntar på att klockan ska bli fyra så jag kan cykla hem. Hade redan fått utlösaren till kameran när jag var hemma på lunchen förut så jag ska hem och testa den. Är så sugen på att göra porträttfotografering men det är mest syrran som ställer upp på det, i alla fall en längre tid, och hon är inte hemma denna veckan. Ska försöka övertala sambons syster att få fotografera henne, hon är höggravid och jag tror det skulle vara väldigt kul för henne att ha bilder på det sen. Vad ska du göra sen då? Kramar!

2008-07-21 @ 15:38:41
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Ja, bara man frågar så finns det nog alltid någon som ställer upp. Ha en trevlig eftermiddag och kväll! Kram!

2008-07-21 @ 15:43:38
URL: http://inredning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0