Ett jävla liv

Det var ett jävla liv ute på gården. Jag kände genast igen ljudet från en av våra katter. Vi har haft lite problem med en katt som inte bor i området, men som hälsar på rätt ofta. Direkt där jag såg honom fattade jag att han gett sig på lilla Yngwe. Stackarn bara skrek, skakade och bajsade ner sig mig. Aldrig har jag hört såna intensiva läten från en katt. Jag vill bara ha bort den andra katten härifrån innan det händer nåt mer allvarligt. Han har gett sig på många katter. Otroligt aggressiv och elak. Kanske har det att göra med att det är en fullvuxen frasse som inte är kastrerad?



Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Usch, då... :-( Tråkigt när folk inte kan hålla redan på sina katter, eller ens bryr sej så mycket om dem att de kastrerar dem... Sen kan man ju fråga sej om den katten är som den ska i sinnet om den ger sej på kattungar/ungkatter...? Hoppas att Yngwe inte fick några skador eller så???

2008-08-24 @ 16:07:11
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Men åh sötnosen! Stackars liten! Skönt att det gick bra med honom i alla fall! Hoppas att det löser sig och att ni slipper den andra katten! Kram

2008-08-25 @ 08:31:13
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: s.

Usch, det är inte roligt när någon gör illa ens egna små katter. Speciellt inte andra katter, för det är ju svårt att göra nåt åt dem när de springer vilda. Mina brukar också bli jagade när de får åka hem till mamma "på landet".. vet inte hur många gånger jag stått och lockat i evigheter för att få ner lilltjejen ur eken efter att någon grannkatt försökt lägga beslag på hennes marker.

2008-08-25 @ 15:11:38
URL: http://sandralinneas.blogg.se/
Postat av: susihus

Fy så hemskt för din sötnos...Hoppas att han har återhämtat sig. Kram

2008-08-27 @ 14:55:35
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Johanna.B

Grattis till urmärkelsen! Det är alltid lika kul!



Kram

/Johanna

2008-09-01 @ 17:15:37
URL: http://www.johannabillingskog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0