Energilös, och det är bara början

Som så många andra i bloggvärlden just nu, har även jag drabbats av bloggtorka. Det kan visserligen berimage81o på att jag har fullt upp med luciaövningar och dylikt, och jag är så energilös när jag kommer hem på kvällarna. Jag, som annars inte kan låta datorn vara under min lediga tid, har under de senaste veckorna bara kollat mejlen och bloggen. Soffan har blivit en bra vän, och med en bok i famnen har jag nästan lyckats få den välbehövliga avslappning som jag så länge längtat efter.

Jag känner att jag aldrig riktigt kan slappna av, då vi har mycket press på oss i luciagruppen just nu, men jag tar ändå varje tillfälle i akt att ägna tid åt mig själv. Nu skulle jag känna för ett låångt bad, med min bok i handen, och riktigt känna hur energin kommer tillbaka till mig.  

Under veckorna är jag aldrig märkbart trött, det är först när jag väl sätter mig ner, speciellt på helgerna, som tröttheten vågar visa sig i sin rätta skepnad. Detta är dessutom bara början.. efter att första uppträdandet äger rum 11 november, kommer vi att ha ett-två uppträdanden per dag + gruppövningar och till på det enskilda övningar. Nå, inte klagar jag, det är hur skoj som helst, men jag föraktar mina lediga stunder mer och mer för varje dag som går ;) Det är nästan skönare att vara igång, så man inte märker hur slut man egentligen är.

Imorgon startar röstningen, men jag är inte ett dugg nervös. Det går som det går, och jag är nöjd hur som :)
Ha en bra söndag kära vänner. Nu väntar städningen för min del!

image82
Luciakandidat nr 1, Evelyn Nyman

Kommentarer
Postat av: rosflickan

Hur gor jag for att rosta da? Eller ar det bara alanningar som far rosta? Kram

2007-10-28 @ 16:27:44
URL: http://tusenrosor.blogg.se
Postat av: TommyDaGreat

Jag tycker att det är lite komiskt att det är Lucakandidat # 1 som kommer ta hem 1:aplatsen. Hur tusan var det man röstade? :S

2007-10-28 @ 18:29:10
URL: http://svammloextremo.blogg.se
Postat av: Kim

you'll have my vote

2007-10-28 @ 23:38:24
URL: http://kimslyrics.blogspot.com
Postat av: lollo

lycka till! jag håller tummarna

2007-10-29 @ 19:26:34
URL: http://lolca.blogg.se
Postat av: Sofie

Bloggtorka kommer och går, men det tror jag att man behöver mellan varven för att ladda upp med ny inspiration! Tröttheten härjar över mig också... längtar ständigt efter att få lägga mig ner och vila lite, fast oftast blir det inte så. Får så svårt att somna på kvällen då istället *s* :) hejar på att du kammar hem luciatiteln!! Kramar, Sofie

2007-10-29 @ 21:56:09
URL: http://lufthav.blogg.se
Postat av: MO

Lycka till, ha de bra, Maria

2007-10-29 @ 22:01:35
URL: http://www.medaljongen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0