Jag vill öppna butik

Minns ni för länge, länge sen när jag var så glad över att jag hittat en butik som sålde Cult Design produkter här på Åland? Hur som stängde den igen ganska snart. Ägaren fick ett bra erbjudande någonstans i Sverige, Stockholm tror jag till och med, och begav sig dit. Nu finns här ingenting.

Tankarna snurrar och det kliar i fingrarna. Jag vill öppna en butik! Givetvis kommer ingenting utan problem, och i det här fallet är de ganska många. De största är dessa:

1. Jag har ingen som helst koll på hur man startar eller sköter ett företag
2. Jag har inte pengar till att öppna en butik
3. Jag har ingen som kan arbeta i den tills vi kommit på fötter och kan anställa personal. Jag har mitt jobb, sambon har sitt. Under kvällstid kan jag stå där, men det räcker inte långt, även om det skulle uppskattas. Här på Åland tappar man ögonen om någon affär har öppet efter klockan fem!

Det krävs nog några ordentliga funderare, men jag vill ju så gärna!


Kommentarer
Postat av: Krista

Jag vet lite hur man startar företag plus att man kan få en massa hjälp med sånt... och jag kan även hjälpa till med att stå i butiken, inte eför att jag kan nåt om inredning eller är särskilt intresserad, men det är nåt man kan lära sig och bli intresserad av,,,

2008-06-23 @ 22:13:51
URL: http://jagochalltomkring.blogg.se/
Postat av: Lina

Sånt är nog rätt klurigt, men du skulle säkert glädja invånarna på Åland med en ny butik! Det låter som en jättebra idé, lycka till!

2008-06-23 @ 23:41:22
URL: http://linasfina.blogspot.com
Postat av: Erika

Vill man, så finns det säkert massor med kunnigt folk som kan hjälpa dig. Varma lyckönskningar från mig och tack för alla trevliga kommentarer du har lämnat hos mig.

2008-06-23 @ 23:59:04
URL: http://mrum.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Det är mycket som man behöver fundera på innan man startar eget. Jag tror som Erika att det säkert finns massa kunniga personer som kan hjälpa dig. Jag är säker på att du skulle klara av att sköta en butik jättebra! Och det verkar ju som att Åland skulle behöva en inredningsbutik! KRAAAM!

2008-06-24 @ 11:49:05
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Kristina

Jag hade gärna hjälp dig om jag bott i närheten:) Hoppas du fixar det. Kram

2008-06-27 @ 08:13:32
URL: http://thisis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0