Fint från DUKA

Jag är lite lagom lat med bloggandet som de flesta andra när det är så vackert väder. Nu är det inte direkt vädret som håller mig inaktiv, utan jobbet. Är sällan ledig, och måndagar (bortsett från idag) är det tolv timmars jobb som gäller.

Odag tänkte jag bjuda på lite inspiration från DUKA. Det kommer att bli ett inlägg i två delar. Ett enkelt och ett lite mer färgsprakande.

Läs mer...


Kommentarer
Postat av: Pialotta

Din blogg ser ju hur konstig ut som helst här.. vad händer??

2008-06-10 @ 00:01:55
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Vad har hänt nu med din blogg? Ser hur mysko ut som..

Kramkram

2008-06-10 @ 00:02:41
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Så känner jag med. När det är så fint väder så vill jag inte sitta inne vid datorn. Känner också att min blogg inte fylls med så mycket inredningsinlägg just nu, jag är inte inne och fixar utan är mest ute när jag är ledig. Och nu när jag köpt nya kameran så blir det ännu fler kort ute i naturen än tidigare. Ja det är en hel del funktioner att sätta sig in i, men det är bara roligt tycker jag. Har inte hunnit lära mig så mycket än, men det kommer.

Är allt bra med dig idag? Händer det något skoj? Själv sitter jag här på jobbet, imorse var sängen så skön och det var väldigt frestande att ligga kvar och sova ett tag till. Ha en bra dag! Kram kram!

2008-06-10 @ 08:41:13
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Livet i byn

Vilken ny fin design :0) Här är det allt annat än fint väder. Blåser och regnar. Några mil härifrån kom det 8 cm snö i går...



~Livet i byn

2008-06-10 @ 09:12:01
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Va snygg din nya design är! Headern gillar jag verkligen!

Just ja, jag har helt glömt bort att försöka fixa till menyn på sidan. Tack för att du sa till! Jag använder ju explorer så jag ser inte felet själv. Men ska försöka fixa det.

Kameran är jättebra, jag är så nöjd med den! Jag har fattat att det är Canon och Nikon som är de bästa märkena och därför ville jag ha någon av dem. Har hört att de är rätt likvärdiga vad gäller kvalitet, de ligger på ungefär samma nivå. Jag skrev ett inlägg för ett tag sen och frågade om tips och rekommendationer inför kameraköpet. Du kan kolla in kommentarerna, så kanske du får något tips. De flesta tipsade om Canon 400D, men det var fler Nikontips också. Här är länken till inlägget om du vill titta:

http://inredning.webblogg.se/2008/may/systemkamera.html

Ha en trevlig eftermiddag! Kramar!

2008-06-10 @ 15:17:48
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Ninni

Vad fint du har det!! Jättesnygg header! DEt är inte utan att man blir lite sugen att förnya sig lite...Förstår precis att det är svårt att hålla sig inne när det är vackert väder hemma, speciellt om du jobbar så långa skift också.

Må så gott! Kram Ninni

2008-06-10 @ 19:09:36
URL: http://piona.blogspot.com
Postat av: Sandra/Vit design

Svar: Jo det håller jag med om! Swingvaserna har jag trånat efter länge. Kram Sandra

2008-06-12 @ 12:45:00
URL: http://vitdesign.se/sandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0